Fager er fjorden: Strand restaurant på Stabekk har fantastisk beliggenhet. Men det alene forsvarer ikke det høye prisnivået. Verken mat eller service overbeviste da Robinson og Fredag var der nylig. Foto: Adrian Øhrn johansen.
Fager er fjorden: Strand restaurant på Stabekk har fantastisk beliggenhet. Men det alene forsvarer ikke det høye prisnivået. Verken mat eller service overbeviste da Robinson og Fredag var der nylig. Foto: Adrian Øhrn johansen.Vis mer

Dyr utsikt

Noen ganger står ikke prisen i forhold til verken mat eller service.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-  Er ikke 215 kroner for pølser med potetstappe i meste laget?

Robinson så på hovedretten sin og rynket på nesa.

-  Selv om pølsene heter chorizo og i tillegg kommer med strimlet kål og syltet rødløk? spurte Fredag retorisk. Robinson nikket sakte.

-  Hm, sa Fredag. -  Min entrecôte er heller ikke så mye å skryte av - rent omfangsmessig. Kjøttet er mørt, smaken er fin, men for 285 kroner må man kunne forvente mer kjøtt for pengene.

Det begynte bra. Sola skinte fra en skyfri himmel, fjorden glitret innbydende og fuglene sang i dur. Forventningene var høye. Siden stjernekokk Tom Victor

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn