Høye priser:   Hadde prisen vært halvparten, kunne stjernene blitt flere, konkluderer Fredag.  Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Høye priser: Hadde prisen vært halvparten, kunne stjernene blitt flere, konkluderer Fredag. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Dyre utsikter

Husleia er høy på Tjuvholmen. Det er det gjestene som betaler for.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

—Hvor lenge må man egentlig vente på noe å drikke? Spurte Fredag etter å ha finlest menyen to ganger.

—Det satt gjester på bare noen få av Bølgen & Mois mange bord, og et par servitører vandret rundt i lokalet uten å bry seg nevneverdig om sine besøkende.

Fem og et halvt år er gått siden Bølgen & Moi åpnet filialen på Tjuvholmen, og like lang tid er det siden Robinson og Fredag felte dommen: nydelig mat, behagelig betjening og elegante lokaler.

- Det må være lov å forvente en servitør som er opptatt av gjestene sine, selv etter en lang sommer, mente Robinson og henga seg til uteserveringens største fortrinn: Kikke på forbipasserende.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn