Du leser nå Dagbladet Pluss

Dyrt, men deilig

En hamburger kan være så mye, mye mer enn McDonalds og Burger King. Og så mye, mye dyrere.

Burger på brygga: Burger Joint serverer sjeldne råvarer til hamburgerne, men gode er de.   Foto :Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Burger på brygga: Burger Joint serverer sjeldne råvarer til hamburgerne, men gode er de. Foto :Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Burger is the new black.

Fredag slo det bastant fast, og det er vanskelig å argumentere mot at den høyt elskede, men også dypt foraktede retten, er noe av det hippeste du kan spise i Oslo akkurat nå. Men selv om slektskapet til de amerikanske, fabrikkaktige serveringsstedene er åpenbare, er det vesentlige ting som skiller den nye generasjonen av burgersjapper, unnskyld, restauranter, fra sine høylytte og dominerende slektninger.

«Please note that all our burgers are freshly made in our own kitchen, with the best ingrediens possible», leste Fredag høyt fra menyen til Burger Joint, den nyeste av sitt slag i hovedstaden. Den ligger i et trangt kjellerlokale på Aker Brygge, med plass til en håndfull eller to spisegjester. Dette er ikke et sted man tilbringer timesvis, her er det inn og spise og ut igjen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.