Eggefylte tertestenger

Ca. 30 minutter, 4 personer.

4 egg

4 plater butterdeig

4 kyllingfileter

salt og kvernet pepper

smør til steking

noen salatblader

4- 6 ss majones

4 tomater

frisk hakket oregano

noen ss ferdig pesto

I stekeovn ved 200°C

Kok eggene i 8- 10 minutter. Avkjøl dem like lenge i kaldt vann. Tin butterdeigplatene i ca. 15 minutter. Kjevle dem ut til ca. dobbel lengde. Prikk og stek dem ca. 15 minutter. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i smør i ei panne 3- 4 minutter på hver side. La filetene hvile noen minutter og skjær dem i skiver. Del butterdeigplatene i to på langs. Smør et tynt lag majones på den ene delen og dekk med salatblader. Legg på vekselvis egg og tomater i skiver. Dryss over oregano og legg på kyllingskiver. Legg på det andre butterdeigstykket og ha rikelig pesto på toppen.