LETTRØRT: For å lage eggerøre, må du røre. Hele tiden. Og vite når du skal ta den av varmen. Likevel er det ikke slik de fleste eggerører er.
LETTRØRT: For å lage eggerøre, må du røre. Hele tiden. Og vite når du skal ta den av varmen. Likevel er det ikke slik de fleste eggerører er.Vis mer

Eggerøre må lages med kjærlighet

Eggerøre må lages med presisjon, smør, parmesan og helst litt kjærlighet. Eventuelt gressløk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Frokostens problem er stort og nærmest eksistensielt. Det er dagens viktigste måltid. Samtidig er det måltidet man ikke kan elske. Det kommer på feil tid av døgnet. Det er noe vi spiser av nødvendighet og tradisjon. Ikke det at jeg har noe spesielt imot brødskive eller frokostblanding. Jeg ser bare ikke at det er mulig å være spesielt for det heller. Det bare er der, og får dagen til å gå opp.

I noen eksepsjonelle tilfeller kan frokosten være litt mindre traurig, men da er den ikke lenger frokost. Jeg kjenner dem som liker å starte med egg og bacon, chilibønner og grilla tomat. Og det er godt, det. Men det er jo egentlig å starte dagen med middag.

Denne mørke lørdagsmorgenen – og så mange andre helgemorgener som mulig driver jeg en stille og behagelig kamp for å gjøre dagens kjedeligste måltid så godt det lar seg gjøre.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn