Eggerøre må lages med kjærlighet

Eggerøre må lages med presisjon, smør, parmesan og helst litt kjærlighet. Eventuelt gressløk.

LETTRØRT: For å lage eggerøre, må du røre. Hele tiden. Og vite når du skal ta den av varmen. Likevel er det ikke slik de fleste eggerører er.
LETTRØRT: For å lage eggerøre, må du røre. Hele tiden. Og vite når du skal ta den av varmen. Likevel er det ikke slik de fleste eggerører er. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frokostens problem er stort og nærmest eksistensielt. Det er dagens viktigste måltid. Samtidig er det måltidet man ikke kan elske. Det kommer på feil tid av døgnet. Det er noe vi spiser av nødvendighet og tradisjon. Ikke det at jeg har noe spesielt imot brødskive eller frokostblanding. Jeg ser bare ikke at det er mulig å være spesielt for det heller. Det bare er der, og får dagen til å gå opp.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer