Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Eggtimbaler

4 porsjoner.

Ca. 30 minutter, 4 personer:

1 squash

2 tomater

2 store egg

2 eggeplommer

2 ss fløte

1/2 ts tabasco

2 ts finhakket oregano

image: Eggtimbaler

salt og pepper

I stekeovn ved 180 °C

• Slik gjør du:

Del squashen i tynne skiver og forvell i to minutter i kokende vann. Avkjøl og la alt vannet renne av.

Smør fire små ildfaste porsjonsformer og legg squash- og tomatskiver lagvis. Visp sammen egg, eggeplommer, fløte, tabasco, oregano, salt og pepper. Hell eggeblandingen over squash- og tomatskivene.

Sett formene i langpanna og hell kaldt vann i langpanna så det står halvveis opp på formene. Bak i ovn i 20-30 minutter. Serveres med stekte potetbåter og salat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media