<strong>TILTALT:</strong> Eirik Jensen har jobbet i politiet i hele sitt yrkesliv. 9. januar må han selv møte som tiltalt i retten. Bildet er tatt i en annen sammenheng tidligere i år.
TILTALT: Eirik Jensen har jobbet i politiet i hele sitt yrkesliv. 9. januar må han selv møte som tiltalt i retten. Bildet er tatt i en annen sammenheng tidligere i år. Vis mer

Eirik Jensens hemmelige liv som politimann: Opprivende konflikter, krangler med sjefer og omdiskuterte metoder

Eirik Jensen (59) leverte store saker, men var kontroversiell og ble mot sin vilje satt på sidelinja i Oslo-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et hemmelig møte. 10. desember 2013, kl. 10.00, går Gjermund Cappelen (47) ut av villaen sin på Bekkestua i Bærum. Han åpner bagasjerommet på en svart BMW 760, tar med seg en dokumentmappe, og går mot sin andre bil, en BMW X3. Han setter seg inn og kjører i retning E18 og Oslo sentrum. Han har en avtale. Det han ikke vet, er at politiets spesialtrente spanere har fulgt ham i flere dager, og at de nå ligger på hjul.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer