Eks-Phil

Etter tre skilsmisser, 250 millioner solgte album og en skakkjørt nakkevirvel, ber albumaktuelle Phil Collins (59) om å få slippe å være Phil Collins.

Gammel genever: Phil Collins hjemme i Geneve. Han har bodd ved Genevesjøen de siste 15 åra. - Det er ikke sånn at du møter P. Diddy på fest og lager en sang sammen, sier han. - Men jeg vet ikke om det er sånn andre steder, heller.
Gammel genever: Phil Collins hjemme i Geneve. Han har bodd ved Genevesjøen de siste 15 åra. - Det er ikke sånn at du møter P. Diddy på fest og lager en sang sammen, sier han. - Men jeg vet ikke om det er sånn andre steder, heller.Vis mer

||| - Vi var en veldig splittet gruppe til slutt, sier Phil Collins.

Han snakker om den nylig spilte EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Sveits og England. Han så den i huset sitt ved bredden av Genève-sjøen i Sveits, sammen med sine sønner på fem og ni år, som han deler samværsretten til med sin sveitsiske ekskone. Femåringen heiet på Sveits, forteller han, mens niåringen heiet på England, og Phil Collins selv, som altså er født og oppvokst i

England, men har bodd i Sveits de siste 15 åra, sannelig ikke helt visste hvem han skulle holde med.

- Mot alle andre lag ville jeg heiet på Sveits. Jeg er lysten på å se dem gjøre det bra, ikke minst fordi jeg elsker å bo i dette landet. Samtidig vil jeg jo at England skal gjøre det godt - og dessuten hadde jeg veddet på at de ville vinne 2- 1.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.