Ekstrem opprydning

Ett år etter at hun jaget heroinistene, vil Oslos sosialbyråd Margaret Eckbo (56) deportere bråkmakere til øde brakker. Selv bor hun helt greit på 900 kvadratmeter i Holmenkollåsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

UT AV OSLOGRYTA, vekk fra de gamle, de psyke, de prostituerte og de narkomane. Vi feier av sted på E18 mot Vestfold. Blinker inn mot Frp-kommunen Tønsberg, fortsetter gjennom Frp-kontrollerte Nøtterøy, forbi Carl I. Hagens omstridte «vaktmesterbolig», og atter videre over like Frp-styrte Tjøme. Framme i havna på Hvasser er det bare å parkere ved siden av første og beste BMW kabriolet og hoppe om bord i Margaret Eckbos skjærgårdsjeep.

Putre, putre.

Over sundet til landstedet på Sandø. Der nyter sosialbyråden i Oslo siste rest av sommeren sammen med ektemannen Eivind (79), sønnen Fredrik (31) og katten Minus.

-  Det er rene triumfferden for Fremskrittspartiet å kjøre ned hit, nikker hun fornøyd.

Margaret Eckbo er dama som har ansvaret for nesten alle Oslos problemområder: Barnevernet. Tiggerne. Vanskeligstilt ungdom. Hybelhus og fødeavdelinger. TT-kjøring og eldre som vil ha dessert etter middagen.

FORAN FAMILIENS gamle skipperhus glitrer havet i et 180 graders panorama. Her er det ikke så mye som en liten sniffer å se. Bare naboens seilfly som dupper i vannskorpa. Hvilken herlig anledning til å snakke litt om hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer