Ekte julepresanger er spiselige, mener Viestad

- Bytt ut butikkmaset med kosetimer på kjøkkenet.

Smaksrike presanger:  Bytt ut den stressfylte juleshoppingen med noen rolige timer på ditt eget kjøkken. Foto:METTE RANDEM
Smaksrike presanger: Bytt ut den stressfylte juleshoppingen med noen rolige timer på ditt eget kjøkken. Foto:METTE RANDEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat Når julestria er som striest er ikke kapitalismen et marked, det er en krig på bare nevene, shopping er ikke en forlystelse, men et klaustrofobisk ritual, presanger er ikke gaver, de er navn som krysses av på en liste.

Er jeg negativ, synes du? Det er ikke meningen, jeg er bare under et veldig press.

Egentlig elsker jeg jula. Stemningen. Varmen. Menneskene. Tanter, onkler, fettere og kusiner. Jeg elsker lukta av jul, av krydder og svinefett, røykelse og akevitt, gran og marsipan, pepperkake og peis.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer