Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Elin Ruhlin Gjuvsland

Elin Ruhlin Gjuvsland (27) fra «Forbrukerinspektørene» har det forferdelig travelt og synes effektivitet er et dårlig ord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du det bra nå? {ndash}Ja. Men med forbehold. Hvorfor? {ndash}Fordi det er så mye å gjøre på jobb. Ellers er det bra, privatlivet er på vei opp, det er fint å være på vei mot 30 og det er fint å tenke på at det snart er på tide å få barn. Hva var det første du tenkte på da du våknet i morges? {ndash}Så deilig med snø. Hva er meningen med livet? {ndash}Å ha det bra. At du har mennesker rundt deg som er glad i deg og som du er glad i. At du har mye å bryne deg på jobbmessig og tankemessig. Hva er det morsomste du har gjort? {ndash}Stå på snowboard. Det er utrolig gøy. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du brukt dem på? {ndash}Satt dem på bok. Tenkt litt over det. Og så ville jeg sikkert gjort noe fornuftig, som å kjøpe meg leilighet. Kanskje gitt noe av det til et godt formål {ndash} ikke alt, men litt. Ditt beste kjøp? {ndash}CD-spiller\'n jeg kjøpte da jeg var 12. Den hjalp meg gjennom mange tunge netter med lekser og kjærlighetssorg. Hva er favorittordet ditt? {ndash}«Fabelaktig» og «bengalakk». De er morsomme og får meg i godt humør. Hvilket ord er du drittlei? {ndash}«Effektivisere». Jeg er lei av at alt skal effektiviseres {ndash} jeg vil ikke at samfunnet skal bli for effektivt. Hvilket yrke, bortsett fra ditt eget, kunne du tenkt deg å prøve? {ndash}Møbelsnekker. Fordi det er håndfast. Da kunne jeg laget en stol om dagen {ndash} sett resultatet. Hvilken ekstreme egenskap skulle du ønske at du hadde? {ndash}At jeg kunne lese ting veldig, veldig fort og putte alt inn i hodet. Og at all informasjonen ble værende der. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? {ndash}«Tror du meg nå?» Jeg er nemlig ateist. [email protected]

Hele Norges coronakart