Du leser nå Dagbladet Pluss

Ellen (48) var prestasjons-prinsesse

Men hennes personlige verdier var ro og stillhet.

TOK SKRITTET:  - For å finne sin egen drømmekraft, må man begynne å lytte til seg selv og stole på seg selv. Det handler om å finne tilbake til det som gir deg lyst og glede, sier coach Ellen Vahr (48) på tur med Bina. Foto: Kristin Svorte
TOK SKRITTET: - For å finne sin egen drømmekraft, må man begynne å lytte til seg selv og stole på seg selv. Det handler om å finne tilbake til det som gir deg lyst og glede, sier coach Ellen Vahr (48) på tur med Bina. Foto: Kristin SvorteVis mer

( Dagbladet God torsdag): Noen klienter er så slitne, så slitne når de kommer til Ellen Vahr i det hvite huset i Hvalstadåsen i Asker utenfor Oslo. De har høye skuldre og puster ikke med magen. Men egentlig har de det jo bra, ikke noe å klage over. Karrieren går så det suser, fasaden er vellykket. De mangler ingenting, men savner likevel noe. Hvorfor denne frustrasjonen?

- Vi sitter stappmette på toppen av Maslows behovspyramide og lengter. Stadig flere lengter etter mening. Mange går mellomfornøyde rundt og kjenner på en økende grad av tomhet. Vi sliter oss ut fordi vi er så ytre styrt, sier Ellen Vahr som er profesjonell coach, foreleser og forfatter av boka «Drømmekraft».

Karrieredame Hun valgte å følge hjertet sitt. Det er sju år siden hun realiserte drømmen, etter tjue år i norsk og internasjonalt næringsliv. Hun hadde jobbet i Norges Forsikringsforbund, for Lloyds i London, som forsikringsmekler og til slutt som markedssjef i et stort forsikringsselskap. I tillegg til jobben tok den ærgjerrige og pliktoppfyllende karrierekvinnen stadig mer utdanning og kurs for å perfeksjonere seg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.