Elsk din niste

Det er tid for en revolusjon i matboksen.

MATPAKKE MED MENING: Omelett med rester og lomper med fyll. Smoothie, rå grønnsaker, frukt, bær og nøtter - mulighetene for sunn og smakfull hjerneføde er uendelige.
MATPAKKE MED MENING: Omelett med rester og lomper med fyll. Smoothie, rå grønnsaker, frukt, bær og nøtter - mulighetene for sunn og smakfull hjerneføde er uendelige. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien er over, og 620 000 elever skal ta plass på skolebenken, 60 000 av dem for aller første gang. Der skal de erverve seg all den kunnskapen samfunnet synes det er viktig at de behersker. Utdanning - hersker det bred enighet om - er noe av det viktigste vi kan gi videre til nye generasjoner. Helt gratis for alle norske barn, uavhengig av foreldrenes inntekt, status, utdanningsnivå, omsorgskapasitet og generelle interesse for barnas velferd. Det har vært norsk politikk i hundre år, uavhengig av hvem som har sittet ved makta.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer