Elsk din niste

Det er tid for en revolusjon i matboksen.

MATPAKKE MED MENING: Omelett med rester og lomper med fyll. Smoothie, rå grønnsaker, frukt, bær og nøtter - mulighetene for sunn og smakfull hjerneføde er uendelige.
MATPAKKE MED MENING: Omelett med rester og lomper med fyll. Smoothie, rå grønnsaker, frukt, bær og nøtter - mulighetene for sunn og smakfull hjerneføde er uendelige. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien er over, og 620 000 elever skal ta plass på skolebenken, 60 000 av dem for aller første gang. Der skal de erverve seg all den kunnskapen samfunnet synes det er viktig at de behersker. Utdanning - hersker det bred enighet om - er noe av det viktigste vi kan gi videre til nye generasjoner. Helt gratis for alle norske barn, uavhengig av foreldrenes inntekt, status, utdanningsnivå, omsorgskapasitet og generelle interesse for barnas velferd. Det har vært norsk politikk i hundre år, uavhengig av hvem som har sittet ved makta.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer