SNAKKER OM «HENDELSEN»:Emma Jangestig opplevde alle foreldres mareritt da barna hennes Max (4) og Saga (2) ble brutalt drept for åtte år siden. Dobbeltdrapet omtaler hun som «hendelsen». I dag bor hun på hemmelig sted med samboeren og barna Julie (6) og Caspian (7 mnd). Foto: Jonas Bilberg / All Over Press
SNAKKER OM «HENDELSEN»:Emma Jangestig opplevde alle foreldres mareritt da barna hennes Max (4) og Saga (2) ble brutalt drept for åtte år siden. Dobbeltdrapet omtaler hun som «hendelsen». I dag bor hun på hemmelig sted med samboeren og barna Julie (6) og Caspian (7 mnd). Foto: Jonas Bilberg / All Over PressVis mer

Emmas barn ble drept av samboerens sjalu ekskjæreste. - Jeg tenker på Max og Saga hele tiden

- Jeg er takknemlig for at sorgen er kommet suksessivt. Ellers hadde jeg nok ikke sittet her i dag. Ville ikke ha orket.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Åtte år er gått siden den kvelden da det ringte på døren hjemme hos Emma Jangestig i Arboga i Sverige. Det eneste hun husker, er at hun åpnet. Og at en kvinne med skulderlangt, brunt hår sto utenfor. Emma la også merke til at kvinnen holdt en hammer.

- Så smalt det i hodet, det var som å slå hodet rett inn i en vegg. Deretter er alt borte. Jeg hørte ingen skrik, ingenting.

Emmas barn, Max (4) og Saga (2), ble også angrepet. Og de klarte seg ikke. Under rettssaken fikk Emma vite at Max hadde forsøkt å beskytte henne. Og at han ble slått flere ganger mens han forsøkte å komme seg unna.

- Man kunne tydeligvis se det ut fra hvordan sårene var. Det har vært blant det aller vanskeligste for meg - tanken på at han og Saga har hatt det vondt, og hvor redde de må ha vært.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn