En mandag formiddag i mai endret alt seg for Vibeke Skofterud (34)

Nå drømmer hun om barn.

LIVET SMILER: selv skiløpere på toppnivå kan unne seg et glass vin på ferie i juni. Og Vibeke SKofterud har god grunn til å kose seg. Livet tok en solid opptar etter at hun traff kjæresten Silje Aahlberg Øyan i vinter. Foto: PRIVAT
LIVET SMILER: selv skiløpere på toppnivå kan unne seg et glass vin på ferie i juni. Og Vibeke SKofterud har god grunn til å kose seg. Livet tok en solid opptar etter at hun traff kjæresten Silje Aahlberg Øyan i vinter. Foto: PRIVAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): «Hva gjør jeg her?»

Det er 30 sekunder før fellesstarten i Tour de Ski, 1. januar 2014, og det er alt Vibeke klarer å tenke. Rundt henne står konkurrentene bøyd over stavene, en spretten Therese Johaug, en offensiv Charlotte Kalla.

Startklokka piper sekundene ned, 13 - pip; 12 - pip, og der står Vibeke og sier til seg selv: «Gå ut av løypa. Du har ingenting her å gjøre. Ta et steg til sida og gå ut.»

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer