En på kjaken

Gi grisen et kyss på kinnet, og få noe godt tilbake.

SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk.
SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TENK DEG DET BESTE baconet du noensinne har smakt.

Fettet er sprøere enn du noen ganger har opplevd, det knaser bare du ser på det, og har en slags iboende sødme som kommer gjennom alt det salte.

Og kjøttlagene innimellom alt fettet har en mild, men fyldig smak som du bare får fra en velbrukt muskel. Kanskje er det også et sting av pepper der, og et friskt pust av rosmarin.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer