SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk.
SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk.Vis mer

En på kjaken

Gi grisen et kyss på kinnet, og få noe godt tilbake.


Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn