En på kjaken

Gi grisen et kyss på kinnet, og få noe godt tilbake.

SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk.
SOLIDE RØR: Du kan bruke flere typer pasta for å lage pasta all'amatriciana, men bucatini - de tjukke, hule spagettiliknende rørene - er mest autentisk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TENK DEG DET BESTE baconet du noensinne har smakt.

Fettet er sprøere enn du noen ganger har opplevd, det knaser bare du ser på det, og har en slags iboende sødme som kommer gjennom alt det salte.

Og kjøttlagene innimellom alt fettet har en mild, men fyldig smak som du bare får fra en velbrukt muskel. Kanskje er det også et sting av pepper der, og et friskt pust av rosmarin.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer