En plass i solen

Filmstjerner, millionærer og fransk finesse. Deauville er Nord-Frankrikes St. Tropez.

Lykken er... å leie et omkledningsrom merket Roger Moore på stranda i Deauville for sommeren. Det mener i hvert fall Monsieur og Madame Aignier, som ellers har adresse Paris.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
Lykken er... å leie et omkledningsrom merket Roger Moore på stranda i Deauville for sommeren. Det mener i hvert fall Monsieur og Madame Aignier, som ellers har adresse Paris. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den ligger midt på det ellers plettfrie fortauet. Helt uten omtanke har en av byens mange miniatyrhunder gjort sitt fornødne på Place Yves Saint Laurent, i hjertet av Deauville. Den har neppe ligget der lenge, men noen har allerede tråkket godt på den lille klatten. Forhåpentligvis var det ikke en snerten pariserfrue med sko til godt over tusen Euro, kjøpt i en av de mange designerbutikkene i byen, men sjansen er absolutt til stede. For Deauville er full av både snertne pariserfruer og designerbutikker. Og rett som det er spankulerer fiffen fra Hollywood

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer