Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

En plass i solen

Filmstjerner, millionærer og fransk finesse. Deauville er Nord-Frankrikes St. Tropez.

Lykken er... å leie et omkledningsrom merket Roger Moore på stranda i Deauville for sommeren. Det mener i hvert fall Monsieur og Madame Aignier, som ellers har adresse Paris.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
Lykken er... å leie et omkledningsrom merket Roger Moore på stranda i Deauville for sommeren. Det mener i hvert fall Monsieur og Madame Aignier, som ellers har adresse Paris. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer

Den ligger midt på det ellers plettfrie fortauet. Helt uten omtanke har en av byens mange miniatyrhunder gjort sitt fornødne på Place Yves Saint Laurent, i hjertet av Deauville. Den har neppe ligget der lenge, men noen har allerede tråkket godt på den lille klatten. Forhåpentligvis var det ikke en snerten pariserfrue med sko til godt over tusen Euro, kjøpt i en av de mange designerbutikkene i byen, men sjansen er absolutt til stede. For Deauville er full av både snertne pariserfruer og designerbutikker. Og rett som det er spankulerer fiffen fra Hollywood

rundt i gatene. Nå hadde vi ikke nevnt dette, hadde det ikke vært for at hundeskitt er et særdeles sjeldent syn i denne byen, til tross for at firbeinte med pene stamtavler er å se overalt. Ryddighet og orden settes høyt i den elegante badebyen ved den engelske kanal, der det påstås at man bruker neglesaks, ikke gressklipper, på de velfriserte plenene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?