En seksuell debut

Helen Walsh (28) har sjokkert med sin rå, usminkede debutroman. Hennes virkelige liv har vært mye verre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  JEG HAR PRØVD å kjøpe sex en gang, her i Hope Street, men hun ville ikke. Kan du forstå det? Hun knuller alskens tarvelige menn, men sier nei til en ung, vakker kvinne som meg, sier Helen Walsh.

Vi befinner oss i Englands fotballhovedstad, Liverpool. Nærmere bestemt på «The Quarter», en av mange trendy kafeer som har dukket opp rundt Liverpools gamle red light-district, Hope Street. Sola henger skrått over elva Mersey, og til å være en kald vinterdag gir den de smale gatene og mursteinskledde bygningene et behagelig ytre.

Helen Walsh, som med sin debutroman «Ludder» har sjokkert og overrumplet britene, har akkurat gjort entré. Med dyre, høyhælte designersko og veske fra Louis Vuitton ser hun ut som alt annet enn den spydige guttejenta hun beskriver i sin mer eller mindre selvbiografiske roman.

-  Klærne gir kanskje litt galt inntrykk, sier hun og smiler. -  Men egentlig liker jeg best å gå i joggesko og gamle jeans.

HELEN WALSH VOKSTE opp på Liverpools skyggeside, og som mørkhudet i et hvitt arbeiderklasseområde ble hun tidlig kjent med begreper som trakassering og rasisme. I tillegg ble ikke faren hennes spesielt hyggelig når han drakk, og han drakk en god del, så Helen likte seg verken innenfor eller utenfor husets fire vegger. Byen ble befrielsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer