Pizzagull: Pizzaene hos Cin Cin smaker som i Italia. Og i sommer kan gjestene glede seg til å flytte ut av kjellerlokalet og opp en trapp til uteservering. Foto: Adrian Øhrn Johansen.
Pizzagull: Pizzaene hos Cin Cin smaker som i Italia. Og i sommer kan gjestene glede seg til å flytte ut av kjellerlokalet og opp en trapp til uteservering. Foto: Adrian Øhrn Johansen.Vis mer

En smak av Italia

Restauranten Cin Cin har vunnet NM i pizzabaking. Men vinner ingen medaljer for kos og service.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Robinson og Fredag gikk trappene ned til kjelleren under Bislet bad. Servitøren sto med ryggen til da de kom.

- Hei, sa Robinson.

- Hei, svarte servitøren.

- Bare finn dere et bord, sa hun før hun snudde seg og fortsatte ryddingen.

Lokalet var nakent. Veggene hvite og tomme.

- Men de har i hvert fall tent stearinlys, sa Robinson,

- Ja, og kjøpt plastroser, påpekte Fredag tørt.

- Men det sies at de lager landets beste pizza. Den gleder jeg meg virkelig til.

Menyen består av 22 pizzaer i prisklassen 99 til 159 kroner. Og tre desserter.

- Jeg forventer ikke en stor forrettmeny på en pizzeria, men en enkel salat eller tre kunne de gjerne hatt, mente Robinson.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn