Pizzagull: Pizzaene hos Cin Cin smaker som i Italia. Og i sommer kan gjestene glede seg til å flytte ut av kjellerlokalet og opp en trapp til uteservering. Foto: Adrian Øhrn Johansen.
Pizzagull: Pizzaene hos Cin Cin smaker som i Italia. Og i sommer kan gjestene glede seg til å flytte ut av kjellerlokalet og opp en trapp til uteservering. Foto: Adrian Øhrn Johansen.Vis mer

En smak av Italia

Restauranten Cin Cin har vunnet NM i pizzabaking. Men vinner ingen medaljer for kos og service.

Robinson og Fredag gikk trappene ned til kjelleren under Bislet bad. Servitøren sto med ryggen til da de kom.

- Hei, sa Robinson.

- Hei, svarte servitøren.

- Bare finn dere et bord, sa hun før hun snudde seg og fortsatte ryddingen.

Lokalet var nakent. Veggene hvite og tomme.

- Men de har i hvert fall tent stearinlys, sa Robinson,

- Ja, og kjøpt plastroser, påpekte Fredag tørt.

- Men det sies at de lager landets beste pizza. Den gleder jeg meg virkelig til.

Menyen består av 22 pizzaer i prisklassen 99 til 159 kroner. Og tre desserter.

- Jeg forventer ikke en stor forrettmeny på en pizzeria, men en enkel salat eller tre kunne de gjerne hatt, mente Robinson.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn