Endive er salaten som kan få barn til å gråte. Men hvis smaken vokser på deg, kan du faktisk bli hekta

Slik lager Andreas Viestad endive roquefort, granateple og nøtter.

SALAT: Endive med roquefort, granateple og nøtter.  - En frisk og fyldig salat som kan bli enda mer av det gode hvis du har litt spekeskinke på også, skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
SALAT: Endive med roquefort, granateple og nøtter.  - En frisk og fyldig salat som kan bli enda mer av det gode hvis du har litt spekeskinke på også, skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På vei opp de eldgamle brusteinsgatene, forbi små kapeller, restauranter med god mat, lokal vin og barn som spiser med kniv og gaffel uten å søle, kommer de beundrende tankene:

For en kulturnasjon Frankrike er. All denne eldgamle og nye sivilisasjonen i en bitteliten by. Laroque-des-Albères har ikke mer enn tusen innbyggere, men har barer, restauranter og slakter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer