Du leser nå Dagbladet Pluss

Enka etter Rolv Wesenlund om å putte klærne til den du elsket i svarte plastsekker: - Det er forferdelig

Ruth Wesenlund (73) rydder i minner.

Alene: Det har gått tre år siden
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Rolv Wesenlund døde. For&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">enken Ruth har det vært de tre&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">vanskeligste årene i hennes liv. Foto: &nbsp;Geir Dokken</span>
Alene: Det har gått tre år siden  Rolv Wesenlund døde. For enken Ruth har det vært de tre vanskeligste årene i hennes liv. Foto:  Geir DokkenVis mer

- Det er forferdelig.

Ruth Wesenlund sitter på en krakk i spisestua på Frogner i Oslo, omgitt av klær. Jakker, dresser og bukser. Noen har hengt på loftet i flere tiår. Andre i skapet på soverommet til i dag. Hun har gruet seg til dette. Utsatt det gang på gang. Men nå har hun bestemt seg.

- Hvis man ikke har opplevd det selv, tror jeg ikke det er lett å forstå hvor tøft det er å rydde i garderoben til den personen du har vært nærmest store deler av livet. Putte klærne til den du elsket i svarte plastsekker og legge dem i en container.

Hun tar kleshengeren ut av en mørk dressjakke. Stryker over jakkeslaget. Sukker tungt, før hun bestemt bretter den sammen og legger den i søppelsekken foran seg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.