Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Enkel tomatsuppe med tortellinispyd

4 porsjoner.

4 porsjoner:

1 løk

1 båt hvitløk

1 ss olje

500 g moden tomat

2 kjøttbuljongterninger

6 dl vann

½ ts salt

nykvernet pepper

Tilbehør:

250 g fersk tortellini

8 blad frisk basilikum

• Slik gjør du:

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm olje i en gryte og surr løken i et par minutter. Skåld tomatene ved å skjære et kryss og la dem ligge i kokende vann et par minutter. Ta dem opp av vannet og dra skinnet av. Finhakk tomatene i en blender, e.l. Tomater, buljongterninger og vann tilsettes gryten. Bland og la suppen koke under lokk i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Træ dem på trespyd og legg på tvers over tallerkenene ved servering. Pynt med et par blader frisk basilikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling