<strong>FLINK PIKE:</strong> 
Det vi roser barna våre for vil etableres som en drivkraft livet gjennom. De som vokser opp og drives av anerkjennelse fra andre, står i høyrisiko for å lande hardt den dagen de ikke klarer å prestere mer, skriver Håvard Tjora.
FLINK PIKE: Det vi roser barna våre for vil etableres som en drivkraft livet gjennom. De som vokser opp og drives av anerkjennelse fra andre, står i høyrisiko for å lande hardt den dagen de ikke klarer å prestere mer, skriver Håvard Tjora. Vis mer

Er det på tide å tenke over når vi sist ga barna våre en anerkjennelse?

Forventningens pris kan være høy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): Da jeg var barn sa moren og faren min at jeg var «en sterk gutt!» Mer skulle det ikke til, så bar jeg handleposer, måkte snø og kløyvde ved.

I dag er det slik at hvis kona mi sier hun synes jeg er sterk, så pusser jeg opp med mer iver, svever litt høyere og blunker litt lurere.

Det er litt klamt å innrømme dette når man nærmer seg førti, men langt inne i under-bevisstheten sitter det en liten gutt, som synes det er litt viktig å være sterk, og som blir litt stolt når det påpekes.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer