Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Er det slik du lager kålrabistappe?

Med fløte, uten poteter, med gulerøtter, kraft? Viestad bruker vaniljestang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MENS NORDMENN kjemper, krangler og knives om hva som er den ekte julematen, og familier sliter med å bli enige om hva man skal spise på julaften, er det stort sett enighet om tilbehøret: Kålrabistappe eller mos hører med. Det er et paradoks at nordmenn i gamle dager spiste kålrabi for å overleve, mens vi i dag bare spiser det for å feire.

NÅR JEG LAGER kålrabistappe gjør jeg den slik våre forfedre hadde lagd den, hvis de hadde råd. Den søte smaken fra kålrabien får følge av sødmen fra en vaniljestang.

<B>LAGER STAPPE:</B> Viestad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!