Er du en god elsker?

Mange menn har det for travelt med å oppnå egen nytelse. En god sexpartner er mer opptatt av den andres tilfredsstillelse.

VÆR OPPMERKSOM: Ha fokus på hennes nytelse, ikke din egen. Foto: NTB Scanpix
VÆR OPPMERKSOM: Ha fokus på hennes nytelse, ikke din egen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kvinner mener ofte at en mann som er øm, forståelsesfull og tar seg god tid, er en god elsker. Selvsagt vil de også gjerne ha en elsker som er aktiv og tar initiativ, selv om dette ofte er egenskaper ved menn som kvinner tar for gitt.

Blant de vanligste feil menn gjør i senga, er å være mer orientert mot sin egen nytelse enn mot sin partners nytelse. I en heterosammenheng innebærer det at han ikke tar seg god tid til å stimulere klitoris med hender og munn, og at han ikke utforsker partnerens erogene soner over hele kroppen. Han har det simpelthen for travelt med å la penis trenge fortest mulig inn i skjeden, og det er ikke nødvendigvis sammenfallende med kvinnens behov.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer