Grønn vekst: Sara Bäckmo var lite begeistret for salat før hun begynte å dyrke den selv og så hvilket mangfold som finnes. Foto: Maria Fors Östberg
Grønn vekst: Sara Bäckmo var lite begeistret for salat før hun begynte å dyrke den selv og så hvilket mangfold som finnes. Foto: Maria Fors ÖstbergVis mer

Er du skuffet over salatutvalget i butikken? Slik lager du din egen salatbar

- Salatbaren i kjøkkenhagen gjorde oss kjapt til salatelskere, hele familien, skriver Sara Bäckmo.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Alle som flytter ut av byen til et liv på landet, savner vel noe. Kaffebarene om morgenen, menneskene, mylderet, kulturtilbudet.

En venn av meg har vanskelig for å sove uten lyden av byen utenfor, han blir nervøs av stillheten på landet.

Noen savner å dumpe ned på en bar etter jobb. Henge der og se på alle de forskjellige folkene. Jeg savner ulikhetene i byen, men priser det nye utelivet på landet. I salatbaren er jeg både stamgjest og bartender på en gang.

Salat ble en ny opplevelse for meg da jeg begynte å dyrke selv. Sant å si hadde jeg ikke vært så begeistret for salatblader tidligere, fra butikken. Alt smakte i prinsippet likt og utvalget var heller trist.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn