<strong>DEN GODE VENNEN:</strong> I tida etter at Morten var skrevet ut fra sykehuset ble han trillet rundt i en ombygd barnevogn. Tilfeldighetene ville det slik at Erik brakk beinet i samme periode, og derfor humpet rundt på krykker. - Da ble det oss to på ordentlig, sier Morten. Foto: JØRN H. MOEN/DAGBLADET
DEN GODE VENNEN: I tida etter at Morten var skrevet ut fra sykehuset ble han trillet rundt i en ombygd barnevogn. Tilfeldighetene ville det slik at Erik brakk beinet i samme periode, og derfor humpet rundt på krykker. - Da ble det oss to på ordentlig, sier Morten. Foto: JØRN H. MOEN/DAGBLADET Vis mer

- Erik valgte meg, selv om jeg var dårligst

Bestevennen Erik Wassum betydde alt for fotograf Morten Krogvold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg hadde ikke ett lykkelig minutt i løpet av skoletida! roper Morten Krogvold gjennom telefonen.

- Det er vel derfor jeg er blitt så opptatt av å holde kurs og å undervise selv. Jeg har lyst til å vise at det finnes bedre måter å lære bort på enn det jeg ble utsatt for som barn.

Første gang Magasinet tar kontakt sitter fotograf og lektor i fotografi, Morten Krogvold, foran Pantheon i Roma, 2456 kilometer fra norsk vinterhverdag og en liten evighet fra guttedagene på Lille Langerud i Oslo. En fotoworkshop skal organiseres, ei bok er i ferd med å skrives og i september skal dronningen åpen en utstilling med Mortens bilder på Piazza Navona.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer