Ertelysten

Vil du ha en smak av vår, må du stikke hodet i fryseren.

Vårstemning: Ingen grønnsaker er oppe av jorda, men erter fra fryseren kan gi følelsen av vår. Og mens det ennå er kaldt i havet, er østers, hjerteskjell og blåskjell ekstra gode.
Vårstemning: Ingen grønnsaker er oppe av jorda, men erter fra fryseren kan gi følelsen av vår. Og mens det ennå er kaldt i havet, er østers, hjerteskjell og blåskjell ekstra gode. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Våren er nesten overalt: Vårkåt sevje stiger i mennesker og trær. Fuglene er i gang med sin støyende og skrytende kurtisering. Lyset er tilbake, og med det en intens glede over at vi ikke lenger må leve i tussmørke. Verden har våknet til igjen - fra hvit og frossen, til en eksplosjon av grønt. Hvordan kan det ha seg at jeg feirer denne plutselige livskraften ved å trekke mot frysedisken?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer