Et Zlatans liv

Zlatan Ibrahimovic (30) forteller alt i sin nye bok. Vi møtte Sveriges største idrettsstjerne i Stockholm, før han skulle på villsvinjakt.

Åpenhjertig: Zlatan Ibrahimovic forteller om sin kjærlighet til familien og fotballen i sin nye bok
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Åpenhjertig: Zlatan Ibrahimovic forteller om sin kjærlighet til familien og fotballen i sin nye bok Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Drillo? Er det han med støvlene? Jeg kjenner ham mer for støvlene enn for resultatene.

Det er Zlatan-feber i Sverige. Over 387 sider har den berømte fotballspilleren brettet ut livet sitt i biografien «Jeg er Zlatan Ibrahimovic´», og bare et par lekkasjer var oppsiktsvekkende nok til å fylle opp sportssidene i samtlige svenske aviser. Nå skulle han for første gang snakke om boka, og det hadde vært mye fram og tilbake med tid og sted. Etter et utall e-poster og telefoner kom beskjeden: Stockholm, tirsdag 7. november klokka 10.15. Magasinet dro til Stockholm mandag ettermiddag og hadde ikke før landet på Arlanda før telefonen ringte: Avtalen var utsatt til klokka 14.00. Og en time seinere ringte den igjen: Vi flytter avtalen fram til åtte. Om morgenen? Ja. Og klokka halv elleve om kvelden ringte telefonen for siste gang: Klokka seks. Om morgenen!? Ja.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Mer nyheter og underholdning.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.