Etter fire timer hadde 27 ikke-single Oslo-menn tatt kontakt med «Frognerfrue»

- Handler ikke om følelser, bare lyst. Og har man lyst, har man lov.

BREDT BEGREP: Psykolog Frode Thuen har forsket på utroskap og sier begrepet dekker svært mange situasjoner: Lange blikk, flørt, et kyss, tekstmeldinger, sex. Hvor grensen går, varierer fra person til person. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
BREDT BEGREP: Psykolog Frode Thuen har forsket på utroskap og sier begrepet dekker svært mange situasjoner: Lange blikk, flørt, et kyss, tekstmeldinger, sex. Hvor grensen går, varierer fra person til person. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): «Ok. Rett på sak, vi er vel begge her av samme grunn? Etablert mann her, med samboer og barn. Godt humør, positiv, impulsiv og hyggelig utseende. Er her for å drømme meg bort. For spenning. Ekte spenning. Altså å møte noen om kjemien er rett.»

Han er i 30-årene, 172 centimeter høy og veier 60 kilo. Han har, etter egen beskrivelse, mørkt hår og blå øyne, er utadvendt og sporty og ikke minst - gift - som mange av de andre med private profiler på Victoria Milan.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer