<strong>Dyr dråpe:</strong> I forrige uke ble The Evening Star, en dråpeformet diamant på 39 karat, solgt hos Christie i New York. Prislapp: 5,4 millioner. Dollar. Det er høysesong for diamanter, men de færreste finner nok slike som denne under treet i år.
Dyr dråpe: I forrige uke ble The Evening Star, en dråpeformet diamant på 39 karat, solgt hos Christie i New York. Prislapp: 5,4 millioner. Dollar. Det er høysesong for diamanter, men de færreste finner nok slike som denne under treet i år. Vis mer

Evig fin

For en mann som haster til gullsmeden julaften, kan det fort bli dyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Jeg har ennå til gode å høre om en kvinne som sier at «Nå rekker det. Nå vil jeg ikke ha flere eller større diamanter».

Diamanter oser av klasse. Av rikdom. Av jetsettliv. Derfor er Magasinets utsendte på vei til Ås nå.

Ja, du leste riktig. For på tettstedet noen mil sør for Oslo, ligger hovedkvarteret til Mestergull, landets største gullsmedkjede. På verkstedet her blir edle steinene montert i ringer, ørepynt og anheng. Og her venter Greger Hansen, tidligere gullsmed, nå direktør, som har hatt et langt, varmt og nært forhold til disse kalde, harde, smellvakre steinene. Det er han som ennå har til gode å høre en kvinne si at nok er nok.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer