Du leser nå Dagbladet Pluss

Facebook-fylla: - Jeg la ut bilde av penisen min en gang

Kjønnsorganer, utskjelling og arbeidsledighet: Sosiale medier kan være livsfarlig når du drikker.

FARLIG KOMBO: Mange - litt for mange, kanskje - har fått erfare at alkohol og sosiale medier kan være en farlig miks. Illustrasjon: ANDRÈ MARTINSEN
FARLIG KOMBO: Mange - litt for mange, kanskje - har fått erfare at alkohol og sosiale medier kan være en farlig miks. Illustrasjon: ANDRÈ MARTINSENVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Jeg la ut bilde av penisen min en gang.

Komiker Dag Sørås (36) var backstage på Samfundet i Trondheim, i ferd med å tisse i toalettet der gitarist og vokalist Mikael Åkerfeldt i metalbandet Opeth teoretisk sett hadde gjort sitt fornødne dagen før.

Et høydepunkt som Sørås fikk lyst til å dele med sine over 16.000 følgere på Twitter. Men så delte han altså litt mer enn planlagt.

- Det var ikke med vilje, men alkoholen gjorde at jeg ikke så at en del av kjønnsorganet befant seg i hjørnet på bildet.

På Twitter spredte det seg kjapt. «Vil du se lemmet til Dag Sørås?»

- Angsten er til stede, sier Sørås.

- Før var det «har jeg sendt meldinger, har jeg ringt noen»? Nå er det Facebook og Twitter i tillegg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.