Fajitas med sjømat

Til 4 porsjoner:

500-600 g filet av sei, steinbit eller torsk 2 grovhakkede løk 1 rød og 1 grønn grovhakket paprika 2 ss olivenolje 12 myke hvetetortillas 1-2 dl guacamole 3 dl rømme 2 ss sesamfrø 1 ss frisk koriander Marinade: Saft av 4 lime 3 ss olivenolje 1 ts tørket oregano 1 ts tørket koriander. Rør sammen ingrediensene til marinaden og legg i fisken. Sett kjølig i fire timer. Ha fisk og marinade over i en ildfast form. Dekk med aluminiumsfolie. Stek ved 180 grader i ca 15 minutter. Surr løk og paprika i olje til de er myke og gylne. Legg løk og paprikablanding på varme tortillas og biter av fisken over. Legg litt guacamole og rømme på toppen og dryss på litt sesamfrø og frisk koriander. Brett sammen og server. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!