UTEN LINNEA: I forrige omgang tok gjestevokalist Linnea Dale mye av rampelyset. Det synes Donkeyboy-brødrene var behagelig. - Men vi prøvde å skåne 'a så godt vi kunne, hun var veldig ung, sier de. Nå slipper de andreplata si alene. Foto: LARS MYHREN HOLAND
UTEN LINNEA: I forrige omgang tok gjestevokalist Linnea Dale mye av rampelyset. Det synes Donkeyboy-brødrene var behagelig. - Men vi prøvde å skåne 'a så godt vi kunne, hun var veldig ung, sier de. Nå slipper de andreplata si alene. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

Familiebedriften

Brødrene Kent og Cato i Donkeyboy framstilte bestemor som telesexvertinne. Er det noe rart hun lånte dem to hundre tusen kroner?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

DE ØVER I SIN EGEN VERDEN, hodetelefoner på ørene. Lyden av trommesettet og ingenting annet dundrer gjennom det lyse øvingslokalet. På et bord litt bortenfor ligger plastkniver, bananer og annen mat i varierende forfatning.

Gårsdagens tørre brød og baconost ble frokosten for Kent (27) da han dukka opp her noen timer tidligere. Den yngste Sundberg-broren og én femtedel av Donkeyboy er et tilbakelent vesen, sitter oppe til halv to om natta med dataspill for så å ramle ut av senga rett før han skal av sted. Motpolen, storebror Cato (30), legger seg elleve, står opp tidlig, spiller dataspill til havregrynene og ringer Kent for å få ham opp. Popstjernehverdagen har ankommet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn