Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Familien først

Skuespiller Stig Henrik Hoff (45) synes ikke barn bør begynne i barnehage før de er to år.

PAPPA: Endelig har skuespiller Stig Henrik Hoff råd til å være en god pappa for døtrene Rosalind (4 måneder) og Lily-Maxine. 
Bildetekst: Stig Henrik Hoff og døtrene. 
Foto: Mette Møller / Dagbladet
PAPPA: Endelig har skuespiller Stig Henrik Hoff råd til å være en god pappa for døtrene Rosalind (4 måneder) og Lily-Maxine. Bildetekst: Stig Henrik Hoff og døtrene. Foto: Mette Møller / Dagbladet Vis mer

|||- Det er ikke vanskelig for meg å snakke om å være far. Jeg digger jo å være sammen med jentene mine.Stig Henrik Hoff, eller Hoffern som han kaller seg, har spist, drukket og snakket seg gjennom et karbonadesmørbrød, et glass melk og sin egen historie som finnmarking, kongsbergramp, sveiser, kokk, skuespiller og pappa.

Han bestiller en espresso. Rører i den som en kjenner.

—Tid. Penger. Kjærlighet — det er det det handler om. Ikke masse penger, men nok til å ha fullt kjøleskap og tid, tid, tid — til å være hjemme. Jeg synes ikke unger skal gå i barnehage før de er fylt to år.

—Mener du det?

—Dette kan man jo diskutere til man blir grønn. Men vi har klart å ha Lily-Maxine hjemme de to første årene, og håper å klare det med Rosalind. Det gir ungene en trygghet jeg mener de bør ha med seg for å bli bra folk. Jeg er glad jeg ikke må levere i barnehagen halv sju for å sitte i kø for å rekke jobben klokka åtte, og så hente før fem så de får en liten time sammen med ungene før de skal legge seg. Det mener jeg er et kritisk samfunnsproblem. Får man ikke med seg den kjærligheten, vet man ikke hvem man er.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?