Fant kostholdet som holder deg slank

Europeisk forskningsprosjekt konkluderer med at du legger på deg av statens kostholdsråd.

PROTEINER ER SVARET: Og mat med lav glykemisk indeks. Konklusjonen i et stort EU-finansiert forskningsprosjekt på kosthold er at de offisielle kostholdsrådene i Europa fører til at folk legger på seg. 
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
PROTEINER ER SVARET: Og mat med lav glykemisk indeks. Konklusjonen i et stort EU-finansiert forskningsprosjekt på kosthold er at de offisielle kostholdsrådene i Europa fører til at folk legger på seg. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ET EKLEKTISK FORHOLD til kostholdsrådene som florerer i media nå etter nyttår kan antakelig gjøre deg riktig tykk. Velger man det beste fra forskjellige verdener, kan man både spise fløtesaus, bacon, endeløse porsjoner med frukt og grønnsaker og en masse karbohydrater.

Forskerne er ikke enige om hva vi skal spise for å holde vekta eller slanke oss, og i tillegg til vitenskapsfolk finnes en myriade av selvoppnevnte kostholdseksperter som mener mel gjør deg slapp, banan er galt for deg og at blodtypen din er vesentlig.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer