Får 700 000 til pøblene sine

Pøblene Betty (22) og Nico (17) har en ting til felles: Eddi Eidsvåg (49).

GLEDESTÅRER: Da Dagbladets Magasinet var på besøk fikk Eddi Eidsvåg telefon om at regjeringen bevilger 700 000 kroner til pøbelprosjektet hans. Det gir Nico og Betty muligheten til å få livet på rett kjøl igjen. Foto: Agnete Brun
GLEDESTÅRER: Da Dagbladets Magasinet var på besøk fikk Eddi Eidsvåg telefon om at regjeringen bevilger 700 000 kroner til pøbelprosjektet hans. Det gir Nico og Betty muligheten til å få livet på rett kjøl igjen. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||- Morn, mr. HIP HOP.

Den blanke steinen i øredobben hans blinker når Nico (17) svarer arbeidskollegaen med et kort nikk og et lite smil i klargjøringshallen hos Miljølakk på Sandnes. Han er tilbake etter sin første ordentlige ferie fra arbeidslivet: Ei uke med familien i Norge, og ei uke med en kompis på Kreta. Nå venter rutinelivet med vekking klokka 05.30, åttetimersdager og trening på kveldstid. Nico går med lette skritt mot garderoben hvor arbeidsklærne henger, forbi to blanke, nylakkerte biler som er klare til å rulles tilbake til eierne. Dette er hans arbeidsstasjon: Klargjøringen, den siste finishen, finpussen. Men han kan gjerne gi oss en omvisning i resten av verkstedet?

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer