Får 700 000 til pøblene sine

Pøblene Betty (22) og Nico (17) har en ting til felles: Eddi Eidsvåg (49).

GLEDESTÅRER: Da Dagbladets Magasinet var på besøk fikk Eddi Eidsvåg telefon om at regjeringen bevilger 700 000 kroner til pøbelprosjektet hans. Det gir Nico og Betty muligheten til å få livet på rett kjøl igjen. Foto: Agnete Brun
GLEDESTÅRER: Da Dagbladets Magasinet var på besøk fikk Eddi Eidsvåg telefon om at regjeringen bevilger 700 000 kroner til pøbelprosjektet hans. Det gir Nico og Betty muligheten til å få livet på rett kjøl igjen. Foto: Agnete Brun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

|||- Morn, mr. HIP HOP.

Den blanke steinen i øredobben hans blinker når Nico (17) svarer arbeidskollegaen med et kort nikk og et lite smil i klargjøringshallen hos Miljølakk på Sandnes. Han er tilbake etter sin første ordentlige ferie fra arbeidslivet: Ei uke med familien i Norge, og ei uke med en kompis på Kreta. Nå venter rutinelivet med vekking klokka 05.30, åttetimersdager og trening på kveldstid. Nico går med lette skritt mot garderoben hvor arbeidsklærne henger, forbi to blanke, nylakkerte biler som er klare til å rulles tilbake til eierne. Dette er hans arbeidsstasjon: Klargjøringen, den siste finishen, finpussen. Men han kan gjerne gi oss en omvisning i resten av verkstedet?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer