Du leser nå Dagbladet Pluss

Faren min holdt på å dø - og på radioen snakket de om jordbær

Etter et langt samliv kunne hun miste mannen sin, og tre brødre bli uten far.

EN FARFAR I LIVET: Her er faren min med et av sine åtte barnebarn på fanget. Heldgivis er det fortsatt kraft i de foldede hender.
EN FARFAR I LIVET: Her er faren min med et av sine åtte barnebarn på fanget. Heldgivis er det fortsatt kraft i de foldede hender.Vis mer

Det skjedde så brått. En grøtete setning, et ansikt som forsvant. Vi fikk satt ham i en stol, ringte 113. Ti minutter etter kom ambulansebåten.

Minuttene gikk, tilstanden forverret seg og luftambulanse ble tilkalt. Situasjonen var kritisk da helikopteret tok av. Det hadde ikke plass til pårørende, og vi måtte ta ferje og bil til sykehuset med beskjed om at det hastet.

Sjelden har Vestlandet vært så vindstille og vakkert, men aldri har jeg opplevd det mer dramatisk.

Kjøreturen husker jeg ikke stort av, bortsett fra irritasjonen over sommerens enerverende koseprat på radio. Hvordan svømmer du? Stuper eller hopper du? Rød eller hvit fisk? Saltvann eller ferskvann? Fløteis eller saftis?[bilde, right, six]

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.