Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Favorittpasta

20 minutter, 2 personer.

300 g strimlet svinekjøtt 100 g pepperoni i skiver 2 ss olje, 1 gul paprika 1 liten purre 2 båter hvitløk 1 beger creme fraiche 2 dl vann + 1/2 buljongterning 2 ss finhakket persille 1/4 ts pepper, pasta (mengdeberegning på pakken).Slik gjør du: Stek pepperoniskivene i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Ta ut kjøttet og legg det til side. Del paprikaen i strimler, purren i ringer og finhakk hvitløken. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. Ha kjøttet tilbake i stekepanna og tilsett crhme franche, vann og buljong. La alt småkoke i 2-3 minutter. Smak til med pepper og dryss på persille.

Serveres med brød og evt. en frisk salat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling