Favorittpasta

To porsjoner.

300 g strimlet svinekjøtt 100 g pepperoni i skiver 2 ss olje 1 gul paprika 1 liten purre 2 båter hvitløk 1 beger crème fraîche 2 dl vann + 1/2 buljongterning 2 ss finhakket persille 1/4 ts pepper Pasta (mengdeberegning på pakken). Stek pepperoniskivene i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Ta ut kjøttet og legg det til side. Del paprikaen i strimler, purren i ringer og finhakk hvitløken. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. Ha kjøttet tilbake i stekepanna og tilsett crème franche, vann og buljong. La alt småkoke i 2- 3 minutter. Smak til med pepper og dryss på persille. Serveres med brød og eventuelt en frisk salat. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!