Ferska!

Nå er gode råd billige.

Verdens enkleste:  Det eneste du trenger for å lage ferskensorbé er en kjøkkenmaskin, fersken, og kanskje et hint av kardemomme.
Verdens enkleste: Det eneste du trenger for å lage ferskensorbé er en kjøkkenmaskin, fersken, og kanskje et hint av kardemomme. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Livet med boksemat har aldri vært så glamorøst. Hver morgen blir jeg møtt av en skinnende sol av en fersken som smiler til meg ved siden av frokostblandingen. Og jeg som ikke vanligvis har ork til å lage dessert, er bare en omdreining unna en søt avslutning på dagen.

Vanligvis er ikke boksemat det som får meg til å tenne. Men når de hermetiske ferskenene er akkurat sånn jeg liker dem — fortsatt litt faste og syrlige inni, så man husker på at det er frukt, ikke godteri, og med en mild kryddersmak — rykker de opp en divisjon, eller ti.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer