Vis mer

Fest for alle

17. mai-meny til liten og stor.

||| html,body { border: 0px; } Med fullt bunadsutstyr, og gjerne litt for små bunadsko, er ikke jeg klar for å stå på kjøkkenet i mange timer. Jeg er imidlertid veldig klar for lunsjfest med hele familien og venneflokken. Og da gjelder det å legge tingene så til rette at selve dagen sklir unna med minimum tid på kjøkkenet. Og for å greie det, må du planlegge litt. Lag ferdig så mye som mulig av maten den 16. I alle oppskriftene har jeg derfor skrevet hvor langt du kan forberede maten kvelden før.

Hipp hurra og god fest!

17. MAI-MENYEN:

html,body { border: 0px; } 10—12 personer

Aktiv tid: mellom 2 1/2

og 3 timer

Fra start til ferdig lunsj:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn