Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fetterens død endret livet

Da fetteren omkom, bestemte proffskater Tom Erik Ryen (34) seg for å følge livsdrømmen.

HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia Lech
HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia Lech Vis mer

 - Good vibes! utbryter Tom Erik Ryen.Egentlig skulle han vært i New Mexico, der han det siste halvåret har spilt inn en ny Netflix-serie i Albuquerque, byen nordmenn vil gjenkjenne fra tv-serien «Breaking Bad». Taushetsklausuler gjør at han ikke kan røpe stort, men Ryen spiller stuntdouble for hovedrollen, noe som innebærer å gjøre både stunts, skatetriks og lære skuespilleren han stepper inn for å se ut som om han behersker brettet. I stedet for å krasjlande etter en hektisk innspillingsuke har Ryen kastet seg på flyet til L.A. for å overholde avtalen med Magasinet.

Nå står han i skatemekkaet Venice Beach, lysende under en farget lugg, etter å ha hoppet over en vannpytt så en gjeng måker flakser febrilsk for å fly unna. Det blonde, halvlange signaturhåret er klippet av og farget kastanjebrunt for å likne mest mulig på skuespilleren i serien, men blikket er like blått og smilet like stort og hvitt som på Instagram-profilen hans. Der briljerer 34-åringen med skatetriks i spektakulære omgivelser, og poster bilder og videoer fra jobber med stjerner som Justin Bieber og supermodell Gigi Hadid.Hele livet har sørlendingen fra Tveit utenfor Kristiansand jaktet etter det han finner i eklektiske Venice. Good vibes. Good times. Gode vibber. Gode øyeblikk. Frihet til å leve av hobbyen sin.- Det handler om full dedikasjon. For å bli flink til noe, må du satse. Men du ofrer også noe. Da vennene mine rånte med mopeder og festet i tenåra, var jeg i garasjen og øvde på triks.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?