Fetterens død endret livet

Da fetteren omkom, bestemte proffskater Tom Erik Ryen (34) seg for å følge livsdrømmen.

HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia Lech
HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia Lech Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 - Good vibes! utbryter Tom Erik Ryen.Egentlig skulle han vært i New Mexico, der han det siste halvåret har spilt inn en ny Netflix-serie i Albuquerque, byen nordmenn vil gjenkjenne fra tv-serien «Breaking Bad». Taushetsklausuler gjør at han ikke kan røpe stort, men Ryen spiller stuntdouble for hovedrollen, noe som innebærer å gjøre både stunts, skatetriks og lære skuespilleren han stepper inn for å se ut som om han behersker brettet. I stedet for å krasjlande etter en hektisk innspillingsuke har Ryen kastet seg på flyet til L.A. for å overholde avtalen med Magasinet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer