Fetterens død endret livet

Da fetteren omkom, bestemte proffskater Tom Erik Ryen (34) seg for å følge livsdrømmen.

HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia Lech
HØYTFLYGENDE: Tom Erik Ryen (34) tar trikset Ollie to Fakie for å få luft mellom seg og bowlen i Venice Skate Park, Los Angeles. Foto: Klaudia LechVis mer

 - Good vibes! utbryter Tom Erik Ryen.Egentlig skulle han vært i New Mexico, der han det siste halvåret har spilt inn en ny Netflix-serie i Albuquerque, byen nordmenn vil gjenkjenne fra tv-serien «Breaking Bad». Taushetsklausuler gjør at han ikke kan røpe stort, men Ryen spiller stuntdouble for hovedrollen, noe som innebærer å gjøre både stunts, skatetriks og lære skuespilleren han stepper inn for å se ut som om han behersker brettet. I stedet for å krasjlande etter en hektisk innspillingsuke har Ryen kastet seg på flyet til L.A. for å overholde avtalen med Magasinet.

Nå står han i skatemekkaet Venice Beach, lysende under en farget lugg, etter å ha hoppet over en vannpytt så en gjeng måker flakser febrilsk for å fly unna. Det blonde, halvlange signaturhåret er klippet av og farget kastanjebrunt for å likne mest mulig på skuespilleren i serien, men blikket er like blått og smilet like stort og hvitt som på Instagram-profilen hans. Der briljerer 34-åringen med skatetriks i spektakulære omgivelser, og poster bilder og videoer fra jobber med stjerner som Justin Bieber og supermodell Gigi Hadid.Hele livet har sørlendingen fra Tveit utenfor Kristiansand jaktet etter det han finner i eklektiske Venice. Good vibes. Good times. Gode vibber. Gode øyeblikk. Frihet til å leve av hobbyen sin.- Det handler om full dedikasjon. For å bli flink til noe, må du satse. Men du ofrer også noe. Da vennene mine rånte med mopeder og festet i tenåra, var jeg i garasjen og øvde på triks.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.