Fettuccini med kylling

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

400 g fettuccini

4 kyllingbrystfileter

1 ss olivenolje

2 ss smør

2 skiver bacon

1 fedd hvitløk

250 g små

sjampinjonger

1 dl hvitvin

2 dl kremfløte

4 vårløk

Nyrevet parmesan

Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Varm litt av smøret og oljen i ei gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme. Sett kjøttet til side. Skjær baconet og sjampinjongen i skiver og finhakk hvitløken. Stek det hele i resten av smøret/oljen ved middelsvarme under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsett vinen og la den koke inn til halv mengde. Rør inn kremfløte, finsnittet vårløk og kyllingkjøttet og kok opp.

La det hele småkoke i to minutter. Smak til med salt og pepper. Mens pastasausen lages kokespastaen «al dente» i en stor kjele fosskokende saltet vann. Vannet helles av, og blandes med pastasausen. Dryss over nyrevet parmesan og server med en grønn salat.

For flere tips og oppskrifter, se www.melk.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer