Fettuccini med kylling

4 porsjoner.

400 g fettuccini

4 kyllingbrystfileter

1 ss olivenolje

2 ss smør

2 skiver bacon

1 fedd hvitløk

250 g små

sjampinjonger

1 dl hvitvin

2 dl kremfløte

4 vårløk

Nyrevet parmesan

Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Varm litt av smøret og oljen i ei gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme. Sett kjøttet til side. Skjær baconet og sjampinjongen i skiver og finhakk hvitløken. Stek det hele i resten av smøret/oljen ved middelsvarme under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsett vinen og la den koke inn til halv mengde. Rør inn kremfløte, finsnittet vårløk og kyllingkjøttet og kok opp.

La det hele småkoke i to minutter. Smak til med salt og pepper. Mens pastasausen lages kokespastaen «al dente» i en stor kjele fosskokende saltet vann. Vannet helles av, og blandes med pastasausen. Dryss over nyrevet parmesan og server med en grønn salat.

For flere tips og oppskrifter, se www.melk.no