Du leser nå Dagbladet Pluss

Fikk 190 000 kroner for å lage T-skjorter med traktorer på

På ti år har Moods of Norway solgt for mer enn en milliard kroner.

MOTEEVENTYR: I starten bodde Simen Staalnacke og Peder Børresten i campingvogn hos familie og venner for å få det til å gå rundt. Nå omsetter de for over 300 millioner kroner i året og ser kjendiser som Penelope Cruz og Robbie Williams gå i Moods-klær. I september åpner de brand store i USAs største shoppingsenter i Minneapolis. Foto: HAMPUS LUNDGREN
MOTEEVENTYR: I starten bodde Simen Staalnacke og Peder Børresten i campingvogn hos familie og venner for å få det til å gå rundt. Nå omsetter de for over 300 millioner kroner i året og ser kjendiser som Penelope Cruz og Robbie Williams gå i Moods-klær. I september åpner de brand store i USAs største shoppingsenter i Minneapolis. Foto: HAMPUS LUNDGRENVis mer

(Dagbladet Endelig fredag): I en kjeller i Pilestredet i Oslo står en labyrint av klesstativ med fargerike plagg. Antrekk ferdig stylet og hengt i rekkefølge for dagens jubileumsvisning.

- Dette er litt tilbake til det første vi lagde, bare i enormt forbedret versjon, sier Simen.

Stryningen med Ivo Caprino-smilet er kledd i rutete skjorte og stråhatt, Peder i dongeri med rosa sokker som en omvendt prikk over i-en.

De vekselvis sitter og står mens stylisten går gjennom vårkolleksjonen slik den skal presenteres på catwalken.

Norwegian Pop Factory er klare farger, grafiske mønstre og trykk med ostehøvelen, bindersen og sprayboksen.

Symboler hentet fra norske suksesshistorier som Moods of Norway. På ti år har klesmerket solgt for mer enn en milliard kroner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.