Du leser nå Dagbladet Pluss

Fikk kjeft på scenen: «Hvem i helvete tror du at du er?»

Jørn Hoel tror statusen som sexsymbol ødela mye for karrieren.
Og han mener han burde fått en medalje for å ha bidratt til økt befolkningsvekst i Norge på 80-tallet.

– GI MÆ TO GIN TONIC!

Hele Norges Jørn Hoel (61) kommer ramlende inn i Mathallen ved Akerselva, med håret til alle kanter. Han er en halvtime forsinka til intervjuavtalen, det ser ut som om det ble seint i går kveld. Dressjakka henger på halv tolv over ei sort T-skjorte, føttene har han stukket inn i et par gangstersko. Rundt det ene håndleddet har han ei pulsklokke.

Sist jeg så ham var gjennom et plankegjerde ved ei hytte i Nevlunghavn. Året var 1987, og Jørn Hoel var nylig kåret til Norges mest sexy mann, etter suksessen med låter som «Ei hand å holde i», «Elsk meg sakte» og «Har en drøm». På hytta til barndomskompis Steinar Albrigtsen drakk han vin og klimpret på gitar, og hørte helt sikkert fnisingen fra småjentene på den andre siden av gjerdet. Etter det fikk han hedersplassen på jenterommet, festet med knappenål mellom Silkesvarten og Christian Bale som Jum Jum i «Mio, min Mio».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.