Fikk tidenes matopplevelse midt i isødet

Knekkebrød og smeltet snø på menyen.

- Jeg er glad i alt som er fløtesausbasert, og mat som jeg kan ha crème fraîche til. Eyvind blir så oppgitt av meg, sier Truls Svendsen.

- Eyvind Hellstrøm virker ganske krass?

- Han er krass, ja, men han er litt to personer. En varm, hyggelig, skjønn og god fyr. Jeg er blitt ordentlig glad i ham.

- Men når han er på kjøkkenet, er det akkurat som om skylappene er på. Det eneste som betyr noe er at maten skal bli knallbra, og jeg kan jo ikke leve opp til de forventningene.

Truls Svendsen Programleder 
i TV 2. Vinner av en rekke Gullruten-priser. Aktuell med reise- og matprogrammet «Truls à la Hellstrøm» og boka ved 
samme navn.Familie: Pappa i Tromsø. Kjører: Volvo XC60. Favorittord: Fantastisk. Jeg bruker det altfor mye. Siste kulturopplevelse: «Min pappas porno» med Odd Magnus Williamson.

Truls Svendsen ler der han sitter på favoritt-dineren sin på Grünerløkka i Oslo. Mannen som har danset som Beyoncé, drukket seg stupfull på rød løper og krysset Grønland på ski, har gitt seg selv nye utfordringer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn