Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fin i formen

Lasagne er en lagsport.

Formfullendt: God lasagne trenger ikke å inneholde kjøttdeig. En parmesanlasagne eller en frisk tomatlasagne med ricottaost er mer autentiske varianter.
Formfullendt: God lasagne trenger ikke å inneholde kjøttdeig. En parmesanlasagne eller en frisk tomatlasagne med ricottaost er mer autentiske varianter. Vis mer

Nok et stopp langs en vei, nok et bevertningssted som lever av at folk er dømt av arbeidsgivere eller trafikale omstendigheter til å spise der. Etter en kort titt på menyen går jeg for det alternativet som synes minst risikabelt. Som vanlig blir det lasagne. Da vet jeg i hvert fall hva jeg har i vente: En rett som er akkurat slik jeg har fått den så mange ganger før. Bare litt dårligere. Jeg reiser videre som et tyngre, svakere menneske. Og håper det blir en stund til neste gang.

I mangel av et klart minste felles multiplum når det gjelder norsk mat, ender mange av oss med å bruke pasta som et hvileskjær i hverdagen. Hvor mange middager har ikke blitt reddet - eller i det minste blitt gjort gjennomførbare - av spagetti med kjøttdeig? Men vi tror ikke et øyeblikk at dette er den eneste spagettiretten som finnes. De fleste av oss kjenner og behersker en rekke andre pastaretter. Og selv om vi ofte graviterer mot det kjente og kjære, det vi kan lage i en fei med ingredienser fra super'n, så vet vi at det er en hel verden av muligheter blant ulike pastaretter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?