Fin start, happy ending

Det finnes etter hvert mange gode asiatiske restauranter å velge mellom i hovedstaden. Sawan er et godt valg.

Populær med god grunn: Elegante omgivelser, morsom mat: Sawan kaller det de serverer for contemporary thai, en passe diffus betegnelse som ikke må tas for bokstavelig. Kjøkkenet viser både stor fantasirikdom og fin balansekunst. Foto:Thomas Rasmus Skaug
Populær med god grunn: Elegante omgivelser, morsom mat: Sawan kaller det de serverer for contemporary thai, en passe diffus betegnelse som ikke må tas for bokstavelig. Kjøkkenet viser både stor fantasirikdom og fin balansekunst. Foto:Thomas Rasmus SkaugVis mer

-Makan! Robinson var sjokkert. På den andre siden av bordet hadde Fredag en liknende opplevelse. -Ja, det må jeg si! stemte Fredag i. -Noe liknende kan jeg ikke huske å ha opplevd på en asiatisk restaurant. Jøss!

Nysgjerrig Et par timer tidligere: Robinson og Fredag hadde ankommet det standsmessige, store huset på beste vest, med en viss grad av forventning. Det var et år siden de hadde vært der sist, like etter at Sawan åpnet dørene i lokalene som fram til da hadde huset den klassiske Le Canard. Den gang kvitterte de med en blank femmer. Men det er alltid interessant å komme tilbake for å sjekke hvordan det har gått i mellomtida. Nå hadde Robinson og Fredag fått med seg at en rekke nettsteder, blant dem Trip Advisor, hadde gitt svært gode skussmål til thairestauranten, men likevel: Man kan aldri vite.-Menyen er nok litt endret siden åpningen, bemerket Fredag. -Det er noe nytt her, men prinsippet ser ut til å være det samme, sa Robinson.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.