Fin start, happy ending

Det finnes etter hvert mange gode asiatiske restauranter å velge mellom i hovedstaden. Sawan er et godt valg.

Populær med god grunn: Elegante omgivelser, morsom mat: Sawan kaller det de serverer for contemporary thai, en passe diffus betegnelse som ikke må tas for bokstavelig. Kjøkkenet viser både stor fantasirikdom og fin balansekunst. Foto:Thomas Rasmus Skaug
Populær med god grunn: Elegante omgivelser, morsom mat: Sawan kaller det de serverer for contemporary thai, en passe diffus betegnelse som ikke må tas for bokstavelig. Kjøkkenet viser både stor fantasirikdom og fin balansekunst. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

-Makan! Robinson var sjokkert. På den andre siden av bordet hadde Fredag en liknende opplevelse. -Ja, det må jeg si! stemte Fredag i. -Noe liknende kan jeg ikke huske å ha opplevd på en asiatisk restaurant. Jøss!

Nysgjerrig Et par timer tidligere: Robinson og Fredag hadde ankommet det standsmessige, store huset på beste vest, med en viss grad av forventning. Det var et år siden de hadde vært der sist, like etter at Sawan åpnet dørene i lokalene som fram til da hadde huset den klassiske Le Canard. Den gang kvitterte de med en blank femmer. Men det er alltid interessant å komme tilbake for å sjekke hvordan det har gått i mellomtida. Nå hadde Robinson og Fredag fått med seg at en rekke nettsteder, blant dem Trip Advisor, hadde gitt svært gode skussmål til thairestauranten, men likevel: Man kan aldri vite.-Menyen er nok litt endret siden åpningen, bemerket Fredag. -Det er noe nytt her, men prinsippet ser ut til å være det samme, sa Robinson.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer