Finn Graff vil tegne nakne damer for å unngå skilsmisse

Når Finn Graff (79) slutter å karikere politikere som paringskåte griser, skal han tegne nakne damer. Han må bare klare å gå av med pensjon først.

Finn Graff vil tegne nakne damer for å unngå skilsmisse
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg husker bare lukta av lik. Far hadde vært død i flere uker, de hadde fraktet ham gjennom hele Tyskland i sommerheten uten noen form for nedkjøling. Det var jo derfor man begynte å bruke blomster i begravelser, for å dekke over den fæle lukta. Så lukta av blomster får meg fortsatt til å tenke på lik.

Finn Graff dytter biten med lunken entrecôte rundt på tallerkenen, før han legger gaffelen ned og slår seg på halvliteren. Frogner-restauranten summer av folk, og ettersom Graff nesten ikke hører på det høyre øret, fastgrodd voks, formoder han, må han nærmest rope for å høre seg selv fortelle om faren som var 34 år da flyet han førte ble skutt ned sørvest for Berlin 21. juni 1944.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer