Finn Graff vil tegne nakne damer for å unngå skilsmisse

Når Finn Graff (79) slutter å karikere politikere som paringskåte griser, skal han tegne nakne damer. Han må bare klare å gå av med pensjon først.

Finn Graff vil tegne nakne damer for å unngå skilsmisse
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg husker bare lukta av lik. Far hadde vært død i flere uker, de hadde fraktet ham gjennom hele Tyskland i sommerheten uten noen form for nedkjøling. Det var jo derfor man begynte å bruke blomster i begravelser, for å dekke over den fæle lukta. Så lukta av blomster får meg fortsatt til å tenke på lik.

Finn Graff dytter biten med lunken entrecôte rundt på tallerkenen, før han legger gaffelen ned og slår seg på halvliteren. Frogner-restauranten summer av folk, og ettersom Graff nesten ikke hører på det høyre øret, fastgrodd voks, formoder han, må han nærmest rope for å høre seg selv fortelle om faren som var 34 år da flyet han førte ble skutt ned sørvest for Berlin 21. juni 1944.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer